Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8.00 - 17.00 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Firma Agrond.cz se zabývá prodejem náhradních dílů na zemědělské stroje.

Prodej náhradních dílů.

  • Rozmetadla chlévské mrvy RUR-3, RU-5, RUR-5, RUR-55, RUR-60, RMA-8, RMA-10, RUR-10, RM2-045, RA-80, RA-100, RA-140, FORTSCHRITT T 088
  • Kombajny FORTSCHRITT, CASE, LIDA, NEW HOLLAND, CLAAS 
  • Sběrací návěsy MV3-030,031, MV3-047,047.1, MV3-042, HORAL AKTIV, NTVS-4-1
  • Vysokotlaké lisy FORTSCHRITT K 442/1, K 453, K 454, K 464
  • Rotační žací stroje ŽTR-140, ŽTR-165, ŽTR-185, ŽTR-210, ŽTR-330
  • Traktory ZETOR, FORTSCHRITT ZT 300, ZT 303, ZT 304
  • Vály CAMBRIDGE
  • Dopravní technika MULTICAR M25
  • Ložiska a příslušenství ZVL
  • Spojovací materiál Německé značky SUKI, MEROX
  • Prodej zemědělských použitých strojů
  •  Klínové řemeny značek RUBENA, TAGEX, OPTIBELT, STRONGBELT, SANOK
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Tuk Agrond s.r.o., se sídlem Bratři Sousedíků 1074, 76001 Zlín, IČ 08018286, DIČ: CZ08018286 zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C, vložka 111465. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Značky

ZVL, SUKI, MEROX, FORTSCHRITT, LIDA, AGROSTROJ PELHŘIMOV, MULTICAR, IFA, CLAAS, STS, MDW, CASE IH, BSS, ZETOR, CAMBRIDGE, JOHN DEERE, NEW HOLLAND, RUBENA, TAGEX, FISCHER

Platební metody

GoPay, Bezhotovostní platby, Dobírkové platby

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.